Behandlingerne

Akupunktur
Akupunktur kan være effektiv til behandling af såvel akutte som kroniske sygdomme. Behandlingerne kan også virke smertelindrende og forebyggende. Første behandling starter med en grundig samtale, hvor akupunktøren danner sig et indtryk af det problem, som den enkelte person har.

Fysioterapi
Er en ideel behandling og genoptræning, når man oplever gener fra overanstrengte og betændte muskler, som er fremkaldt af f.eks. forstuvninger, migræne, piskesmæld, arbejds- og idrætsskader. Samtidig spiller fysioterapi en afgørende rolle ved forebyggelse, hvor medarbejderen f.eks. vejledes i korrekte arbejdsstillinger og forebyggende øvelser.

Graviditetsmassage
Alle gravide har stor glæde af massage under graviditeten. Når man er gravid sker der store forandringer med kroppen. Holdningen ændres og musklerne belastes. Derfor vil behovet for massage eller behandling øges. Hos FitnessFys anvender vi en specialpude til gravide, hvor der er ekstra plads til mave og barm.

Recovery boots behandling:
Behandlingen nedsætter væske i benene, øger blodgennemstrømningen og fremmer restitutionen. 20 min behandling, giver samme effekt som op til 48 timers passiv restitution. Michael Valgren(cykelrytter) har Bl.a. brugt dem under Tour De france med stor succes.

Kinesiotape
Kinesiotape er en elastisk specialtape, som tapes direkte på huden i det smerteramte område. En lang række smertetilstande reagerer positivt på behandling med kinesiotape. Kinesiotapening er primært kendt fra sportens verden, men bruges i mange klinikker til mange former for muskel- og ledproblemer.
Kinesiotape afslapper ikke bare muskelspændinger, men forbedrer også blod- og lymfegennem-strømningen og er effektiv til neurologiske symptomer via hudstimulation. Efterhånden som tape og tapeningteknikkerne er blevet bedre, er antallet af applikationsmåder steget.

Massage
Skaber øget velvære ved at løse op for ømme, stive og spændte muskler, der eksempelvis kan være opstået på grund af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Det hjælper bl.a. mod hovedpine og overbelastning af kroppen.

Mckenzie behandling
McKenzie konceptet kaldes også for Mekanisk Diagnostik og Terapi (MDT). Konceptet bruges ved Patienter der har rygproblemer. Patientaktiverende behandlingsstrategier er højt prioriteret. Patienten udstyres med viden og forståelse for sammenhænge mellem symptomer og belastning og der udvikles under testproceduren et individuelt øvelsesprogram med fokus på symptomrespons. I de tilfælde hvor det skønnes nødvendigt, suppleres med manuelle teknikker i form af ledmobilisering og manipulation.

Programlægning
Fysioterapeuten kan lave et rehabiliteringsprogram hvor øvelsen er illustreret. Dette giver patienten større tryghed, da han/hun har nemmere ved at ”huske” øvelserne.