Til Private


Tidsbestilling kan ske på tre måder:

  1. Book en tid online: http://www.fitnessfys.dk/booking/
  2. Ring eller send en sms på tlf.: 4242 6700.
  3. Send en Mail til: info@fitnessfys.dk.

Tilskud til fysioterapi:
Klinikken har ikke overenskomst med sygesikringen, og du behøves derfor ikke at have en henvisning for at komme til os. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til behandlingen, hvis du har en henvisning. Tilskuddet er 133 kr. for  første konsultation og 88 kr. ved efterfølgende behandlinger . Mange forsikringsselskaber dækker behandlinger i forbindelse med skader og ulykker. Læs mere her: http://www.fitnessfys.dk/priser/forsikring-og-tilskud

Afregning:
Afregning kan ske kontant eller med dankort.

Afbud:
Afbud skal meddeles klinikken så hurtigt som muligt. Meddeles et afbud senere end 24 timer før behandlingstiden vil der blive opkrævet et gebyr på 120 kr.

Det skal du have med:
Til hver behandling skal du medbringe et lagen og et stort håndklæde. Hvis du er medlem af Danmark, skal du huske at medbringe en henvisning fra lægen, medmindre at han/hun har lagt den online. Derudover kan du medbringe røntgenbeskrivelse, scanningssvar, speciallægeudtalelser osv. Når det drejer sig om en forsikringssag skal du medbringe skadesnummer og forsikringsselskabets data. Hvis du har en sundhedsordning via dit firma skal du oplyse det ved behandlingsstart.