Til Virksomheder

Har dine ansatte højt sygefravær?
Ved at lave en virksomhedsaftale med os, kan ovenstående forebygges eller afhjælpes. FitnessFys kan vha. forskellige behandlingsmetoder forebygge og afhjælpe arbejdsrelaterede gener hos medarbejderne og derved forbedre deres generelle sundhedstilstand og ydeevne.
FitnessFys lægger vægt på grundig rådgivning, når en fysioterapiordning skal sammensættes til størst mulig gavn for medarbejdere og virksomhed. Vi prøver på at vejlede og hjælpe med præcis den løsning, der bedst møder virksomhedens individuelle behov og udfordringer.

Er der problemer med arbejdsholdningen/ergonomien på arbejdspladsen?
Efter aftale kan FitnessFys vejlede de ansatte på virkomheden individuelt eller i grupper. Arbejdsholdningen er vigtig for at forbygge skader eller gener. Udstyr og arbejdsredskaber er vigtig for et godt arbejdsmiljø. Både fysiske og organisatoriske faktorer er alt afgørende for et godt arbejdsmiljø.

Behandlingen bliver tilpasset virksomheden:
FitnessFys tilbyder de mest moderne former for behandlinger i form af fysioterapi med massage, akupunktur og kinesiotape. Alle behandlere er autoriserede. Behandlingerne følges op af personlig rådgivning med øget fokus på forebyggelse i hverdagen, som f.eks. ændringer af arbejdsstillinger, pauser med motion og øget fysisk aktivitet i øvrigt.
Fysioterapibehandling er en værdifuld personalegode, som hjælper medarbejderne i kritiske situationer og behandlingen tilbydes til fordelagtige priser hos os.

Fitnessfys er fleksibel:
FitnessFys tilbyder at behandle de ansatte på klinikken eller i jeres virksomhed, hvis I har et behandlingslokale til rådighed.