Nyhed: Recovery boots behandling

Recovery boots behandling:

Som noget nyt, kan fitnessfys tilbyde Recovery Boots behandling:

Behandlingen nedsætter væske i benene, øger blodgennemstrømningen og fremmer restitutionen. 20 min behandling, giver samme effekt som op til 48 timers passiv restitution. Michael Valgren(cykelrytter) har Bl.a. brugt dem under Tour De france med stor succes.

Recovery boots

Når du har Recovery Boots på, sker der en forøgelse af mikrocirkulationen samt en forbedret kapillarisering (små blodkar) i benene, ved skiftevis at påvirke kroppen med overtryk og normalt atmosfærisk tryk. Undersøgelser viser, at der sker en markant forbedring af blodcirkulationen. Det er en afslappende og risikofri behandling, der ikke giver bivirkninger.

20 min behandling, giver samme effekt som optil 48 timers passiv restitution! Ved at presse det venøse væske tilbage, øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning, medfører en større mængde ilt og næringsstoffer til genopbygning af skadet væv, forsaget af træning. Den mængde blod der flyttes ved 20 min behandling, er tilsvarende mængde du vil flytte ved mellem 12 og 48 timers passiv restitution.