Ergonomi og Fysioterapi til Erhverv​

FitnessFys – Mærk forskellen

En kvindelig medarbejder der sidder i en kontorstol, tager sig til ryggen imens hun kigger på sin computerskærm.

Har dine ansatte højt sygefravær?

Ved at lave en virksomhedsaftale med os, kan sygefraværet forebygges eller afhjælpes. FitnessFys kan vha. forskellige behandlingsmetoder forebygge og afhjælpe arbejdsrelaterede gener hos medarbejderne og derved forbedre deres generelle sundhedstilstand og ydeevne.
FitnessFys lægger vægt på grundig rådgivning. Der sammensættes en ordning, som får størst mulig gavn for såvel virksomhed som medarbejdere. Der er fokus på af finde præcis den løsning, der imødekommer virksomhedens individuelle behov og udfordringer.

Er der problemer med arbejdsholdningen/ergonomien på arbejdspladsen?

Efter aftale kan FitnessFys vejlede de ansatte på virksomheden individuelt eller i grupper. Arbejdsholdningen er vigtig for at forbygge skader eller gener. Udstyr og arbejdsredskaber er vigtige for et godt arbejdsmiljø. Både fysiske og organisatoriske faktorer er alt afgørende for et godt arbejdsmiljø.

Behandlingen bliver tilpasset virksomheden:

FitnessFys tilbyder de mest moderne former for behandlinger i form af fysioterapi med massage, akupunktur og kinesiotape. Behandleren er autoriseret fysioterapeut og har stor erfaring med erhvervsfysioterapi, da han bl.a. arbejder på Det Faglige Hus og Rambøll. Behandlingerne følges op af personlig rådgivning med øget fokus på forebyggelse i hverdagen, som f.eks. ændringer af arbejdsstillinger, pauser med motion og øget fysisk aktivitet i øvrigt. Fysioterapibehandling er en værdifuld personalegode som hjælper medarbejderne i kritiske situationer og behandlingen tilbydes til fordelagtige priser.

Fitnessfys er fleksibel:

FitnessFys tilbyder at behandle de ansatte på klinikken eller i jeres virksomhed, hvis I har et behandlingslokale til rådighed. For mere info kontakt behandleren her: kontakt behandleren.