Personlig Træning

FitnessFys – Mærk forskellen

En kvinde står og er ved at køre tung skulderpres med en stang. Hun sveder, men hun er glad.

Nå dit mål!

Hos FitnessFys kan du få en personlig træning inkl. et træningsprogram eller et forløb. Programmet er skræddersyet og tilpasset, således at du kan nå dit mål med størst mulig sikkerhed.

En personlig træning eller forløb med mig, kan forbedre din livskvalitet, øge din styrke, muskler eller give dig det ønskede vægttab. FitnessFys har lavet en aftale med FitnessOne  i Esbjerg Centrum, hvor al træning kommer til at foregå. Efter den personlige træning, er det op til dig selv at bestemme, hvor du vil træne henne. Jeg skal nok sørge for at programmet er tilpasset til lige netop dit center.

I trygge hænder!

Hos mig er du i trygge hænder. Jeg har selv stor erfaring inden for styrketræning og fitness. Jeg har været autoriseret fysioterapeut siden 2010 og har kurser/videreuddannelse som træningsvejleder samt spinning- og slyngetræningsinstruktør. Har klinisk erfaring inden for idrætsskader fra min tid i EFB. Desuden har jeg stor erfaring inden for styrketræning og fitness. Jeg har selv styrketrænet siden jeg var 13 år og har stillet op i fitness konkurrencer.

Motivation og Inspiration!

Som fysioterapeut og personlig træner er det min fornemste opgave at motivere dig, således at vi flytter dine grænser. Jeg vil støtte dig, når det bliver hårdt og samtidig tage hensyn til dine ”skavanker”. Hvis det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig. kontakte mig.

De mest almindelige problemstillinger, som patienterne kommer med:

  • Overvægt
  • Usund livsstil
  • Nedsat muskelstyrke
  • Dårlig kondition
  • Manglende motivation
  • Manglende resultater
  • Manglende genoptræning efter skade