Praktisk info til nye patienter

FitnessFys – Mærk forskellen

Du bydes velkommen hos FitnessFys, din lokale fysioterapeut i Esbjerg (Jerne). Som ny patient på klinikken, har vi sammefattet 12 punkter, som du kan drage nytte af at vide.

1. Tidsbestilling kan ske på tre måder:

 

2. Hvad skal du have med:

Til hver behandling må du meget gerne medbringe 2 stk. badehåndklæder samt huske din mobil/kalender, så vi kan finde tid til en ny aftale.

 

3. Find ud af om du kan få tilskud fra Danmark:

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til behandlingen, hvis du har en henvisning. Tilskuddet er 133 kr. for første konsultation og 88 kr. ved efterfølgende behandlinger. Klinikken har ikke overenskomst med sygesikringen, og du behøver derfor ikke at have en henvisning for at komme til os.

 

4. Snak med din/dit forsikringsselskab/sundhedsforsikring:

Mange forsikringsselskaber dækker behandlinger i forbindelse med skader og ulykker. Men i første omgang betaler du selv for behandlingen.

Tre gode råd:

  • Spørg din arbejdsgiver, om de har en forsikring eller sundhedsordning,  som giver tilskud til fysioterapi.
  • Vær opmærksom på, at man kan få tilskud fra såvel sundhedsforsikringen som fra Danmark.
  • Husk at få en henvisning fra din egen læge som det første, og oplys dernæst  dit forsikringselskab om, at du vil behandles hos FitnessFys i Esbjerg.

 

5. Afregning:

Hos FitnessFys foretrækker vi, at man betaler med mobilepay eller kontanter, men der er også mulighed for at betale med Visa/Dankort og Mastercard, dog ikke det ”rene Dankort”.

 

6. Priser og gennemskuelighed:

Uanset hvilken behandling du vælger, så der den inkluderet i prisen. Det vil sige, at du ikke betaler ekstra for at få eks. akupunktur som en del af din behandling.

 

7. Afbud:

Afbud skal ske hurtigt muligt og gerne dagen før. Meddeles et afbud senere end 24 timer før behandlingstiden, vil der blive opkrævet et gebyr svarende til behandlingsprisen.

 

8. Drik godt med vand:

De forskellige behandlingstyper udskiller alle en masse affaldsstoffer og det skal efterfølgende gerne udskilles med urinen. Husk derfor at drikke godt med vand efter behandlingen.

 

9. Smerter og ømhed efter behandlingen:

Der er stor forskel på hvordan man reagerer på behandlingen. Heldigvis oplever de fleste øjeblikkelig symptomlindring. Dog er det ikke ualmindeligt, at enkelte vil opleve en opblussen af symptomer efter behandlingen, som f.eks. ømhed, kvalme, hovedpine eller træthed. Oftest vil det opstå indenfor nogle timer efter behandlingen, og som udgangspunkt, er det blot et tegn på, at kroppens helingsprocesser er gået i gang. Ofte skal man have en behandling mere og problemet opstår sjældent derefter.

 

10. Aflys din tid, hvis du er syg:

Hvis du er syg, er det vigtigt at du aflyser din tid, således at du ikke smitter behandleren eller de andre patienter.

 

11. Gode Parkeringsforhold:

Der er gode gratis parkeringsforhold ude foran klinikken. Hvis du er dårlig gående, kan du holde lige foran hoveddøren. 

 

12. Til dem med Bus:

Der et busstoppested lige over for klinikken.
(søg på: Storegade v. Gl. Novrupvej (Esbjerg) på rejseplanen.dk)