Om klinikken​

FitnessFys – Mærk forskellen

Billede af facaden på ny klinik, Gl Novupvej 5 6705 Esbjerg Ø. På vinduerne er der et billede af en patient der får behandling. Der er logo med teksten: Fitnessfys.

FitnessFys klinikken​

FitnessFys er en fysioterapiklinik beliggende i Esbjerg (Jerne). Klinikken har eksisteret i mange år (tidligere i Sædding).
På klinikken finder du store, flotte lokaler samt gode (og gratis) parkeringsmuligheder lige foran døren. Klinikken lever op til de nyeste standarder indenfor diagnostik, forebyggelse og behandling af smertetilstande i muskler, knogler og led. Endvidere er klinikken er godkendt til fri genoptræning. Klinikken er godkendt til fri genoptræning

 

Fordelen ved at vælge FitnessFys er, at du altid er garanteret den samme højt kvalificerede fysioterapeut med en stærk, faglig kompetence. Der lægges vægt på personlig behandling, så du ikke behøver at gentage din problematik for flere forskellige behandlere. FitnessFys går ind for en individuel tilgang, hvor der arbejdes hårdt på at forbedre din tilstand. Som fysioterapeut har Rene Nørgaard erfaring med at behandle patienter hurtigt og effektivt, da han tidligere har arbejdet med elitesportsudøvere. Rene vil gøre alt for, at du kan vende tilbage til en hverdag, hvor du er fuldt funktionsdygtig og fri for smerter.

Læs mere om vores behandler.

Flotte lokaler​ og fine parkeringsforhold

På klinikken Gl Novrupvej 5, 6705 Esbjerg Ø, er der store lyse lokaler, og fine gratis Parkeringsforhold. Hvis du gerne vil se placering og rute beskrivelse,
kan du se mere her – link til kort