Genoptræning​

FitnessFys – Mærk forskellen

En mandelig patient sidder og får fysioterapi genoptræning, med fokus på rotatorcuff og skulderstabilitet, der trænes med elastik og fysioterapeuten har en støttende hånd på hans skulder.

Genoptræning hos FitnessFys hjælper dig hurtigt og effektivt tilbage efter en skade eller operation. På klinikken er genoptræningen Individuel og personlig, således du ikke skal gå på et hold, hvor du nemt kan overses. Missionen er at genskabe den fulde bevægelse samt nedsætte eller fjerne smerter omkring det skadede område. Målet er at få dig så hurtigt tilbage til dit arbejde, fritid og evt. sport. Behandleren er autoriseret Fysioterapeut, med masser af erfaring inden for genoptræning og har en masse ekstra kurser.

Har du hørt om det frie valg af genoptræning?

I Danmark har du mulighed for at vælge en privat behandler, hvis din kommune ikke kan tilbyde dig opstart af genoptræning senest syv dage efter, du er udskrevet fra hospitalet med en genoptræningsplan

Hos FitnessFys ligger vi stor vægt på en grundig undersøgelse, da dette er hele udgangspunktet for at kunne give dig de rigtige øvelser og behandling. Efter undersøgelsen sammensættes et genoptræningsprogram der rammer dit aktuelle niveau, der bliver lavet mål og delmål. I hele genoptræningsforløbet får du grundig vejledning. Træningen bliver justeret under vejs, så det hele tiden rammer dit niveau.

Alt genoptræning foregår på klinikken, men hvis der skulle være brug for maskiner, har vi også et samarbejde med FitnessOne inde i Esbjerg Centrum.